Your message was sent successfully
Back

Dacă aveți intrebări, contactați-ne la numărul de mai jos
+4 0735 275 463

Notă: Rezervarea dumneavoastră nu este confirmată până nu achitați.

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR

CU CARACTER PERSONAL

 

Dragi oaspeţi,

S.C. ŞUREANU TURISM S.R.L., face tot posibilul să ofere produse, servicii și experiențe extraordinare tuturor clientilor. Ne bucurăm că sunteți oaspetele nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă un aspect important si tocmai din acest motiv am dezvoltat această Politică, care oferă o informare generală asupra gestionării datelor în cadrul serviciilor furnizate de Societate.

Respectăm drepturile cu caracter personal ale Clienților nostri, prin urmare, în calitate de Operator de date, am întocmit următorul Regulament, in conformitate cu normele si principiile Regulamentului (UE) nr 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Acesta este disponibil în format electronic pe pagina web oficială a Societății (https://www.karlhof.ro) si pe suport de hârtie la Hotel, respectiv Restaurant Karlhof.

Datele cu caracter personal reprezintă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizica identificabilă este o persoană care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul ori mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această Politică se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media. În scopul desfășurării activității, S.C. ŞUREANU TURISM S.R.L. poate colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal, necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim.

Din cauza diversității cerințelor clienților, în unele cazuri, modul de gestionare al datelor poate fi diferit de cele cuprinse în prezentul Regulament, asemenea derogări pot fi aplicate la cererea clientului, care va primi o informare prealabilă despre detaliile concrete ale derogării. Societatea va da o înștiințare prealabilă despre orice alte asemenea reguli de gestionare a datelor, care eventual nu au fost incluse în prezentul Regulament. Aceste date pot fi, dar nu se limitează la: nume, prenume, cetățenie, adresă, telefon, adresa de e-mail, imagini video, fotografii, etc.

 

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL DESCRIE:

 • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm;
 • Scopurile pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu   caracter personal;
 • Modul în care colectăm date cu caracter personal;
 • Temeiul procesării pentru scopurile de mai sus;
 • Perioada de stocare în vederea procesării;
 • Transmiterea de date cu caracter personal către terţi;
 • Procedurile de securitate implementate pentru a vă securiza datele personale;
 • Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;

 

IDENTITATEA ŞI DATELE DE CONTACT ALE S.C. ŞUREANU TURISM S.R.L. ÎN CALITATE DE OPERATOR DE DATE PERSONALE

S.C. ŞUREANU TURISM S.R.L.

Sediul social: Şugag, Valea Mare, România

Număr de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului : J01/396/2010

Cod unic de înregistrare : C.U.I RO27154680

Capital social subscris: 200 lei

Tel: +40 735 275 463 | Fax: +40 358 402 013

E – mail: contact@karlhof.ro| Web: www.karlhof.ro

În calitate de persoană vizată, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor în orice moment și în mod gratuit, cu o notificare, în vederea exercitării drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

 

Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor:

 • Data Protection Officer – Popescu Diana
 • E-mail: manager@karlhof.ro
 • Telefon: 0725 275 463
 1. DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM:
 • Prenumele, numele, adresa, locul şi data naţterii, cetăţenia, adresa de e-mail, numărul de telefon;
 • Datele cardului de credit (tipul cardului, numărul cardului de credit, numele titularului, data expirării și codul de securitate);

* Societate va folosi datele cardurilor bancare, cardurilor de credit, conturilor bancare înregistrate cu ocazia rezervărilor de cameră numai în măsura și pentru perioada de timp necesară exercitării drepturilor și îndeplinirii obligațiilor sale. Datele sunt gestionate de către partenerii bancari contractuali ai Societății. Detalii suplimentare despre aceste gestionări de date pot fi obținute prin vizitarea paginilor web ale băncii noastre partenere: https://www.alphabank.ro.

 • Informații despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii și a plecării, cereri speciale (alergeni, regimuri alimentare specifice, copii), observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru tipul de cameră, facilități sau orice alte servicii utilizate);
 • Informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dumneavoastră de marketing sau în cursul participării la sondaje, concursuri sau oferte promoționale;
 • Informatii despre starea de sănătate atunci cand utilizaţi serviciile de masaj sau acces în aria SPA, etc.
 1. SCOPUL PENTRU CARE COLECTĂM ȘI MODUL ÎN CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL
 1. DACĂ SUNTEȚI UN CLIENT SAU UN POTENȚIAL CLIENT AL VILEI:

Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați.

1.1. Pentru a vă oferi serviciile noastre

Vă solicităm date pentru:

 • a vă putea rezerva camere, a obţine confirmarea rezervării și a altor servicii în hotelul nostru;
 • a vă putea caza în hotelul nostru; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligații legale;
 • a vă putea rezerva mese în cadrul restaurantulului, a obţine confirmarea rezervării și a altor servicii în restaurantul nostru;
 • a rezerva o locaţie (ex: sală de conferinţe), în vederea organizării unui eveniment;
 • este posibil să trebuiască să răspundem şi să rezolvăm cererile pe care le-aţi transmis;

                                                                                     

1.2. Pentru a putea sa comunicam cu dumneavoastră

Este important pentru noi să putem interacţiona cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic.

* Clienţii îşi pot exprima părerea despre serviciile noastre şi prin intermediul „Chestionarului de client” din mapele aflate în fiecare cameră a vilei (se vor furniza informaţii legate de nume, data vizitei, numărul camerei, detalii de contact, etc.) Opiniile colectate în acest mod, precum şi datele suplimentare eventual oferite în legatură cu acestea, date care nu pot fi asociate cu numele clientului, Societatea le poate folosi si in scopuri statistice.

1.3. Trimiterea de informări (newsletter)

Vă solicităm date pentru a vă trimite informări comerciale/newslettere, în format electronic. Vă puteți retrage oricând consimțământul, exprimând astfel opțiunea dumneavoastră de a nu mai primi newsletter-ul nostru pe viitor, printr-un e-mail la urmatoarea adresă: manager@karlhof.ro.

1.4. Analiza, imbunatatire si cercetare

Utilizăm datele personale pentru a efectua sondaje de piaţă si analize în vederea îmbunătăţirii serviciilor noastre. Este posibil sî implicăm o terţă parte să facă acest lucru în numele nostru. Putem partaja sau dezvălui rezultatele unor astfel de cercetări, inclusiv unor terţe părti, în formă anonimă agreată. Utilizăm datele dumneavostră în scopuri analitice, pentru a ne îmbunătăţi serviciile, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor şi pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi calitatea serviciilor noastre online.

 1. DACĂ SUNTEȚI UN ANGAJAT SAU UN ALT TIP DE COLABORATOR
  • Pentru a intra în relații contractuale cu noi (Contract Individual de Muncă, etc.)

Vă solicităm datele impuse de lege pentru a încheia contracte de muncă, în temeiul unei

obligații legale: nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar, cazier fiscal, CV-uri, adeverinţă medicală, etc.

 

 • Pentru a comunica cu dumneavoastră

Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă putem solicita numărul de telefon și adresa de poștă electronică.

 

 1. DACĂ DORIȚI SĂ VĂ ANGAJAȚI LA S.C. SUREANU TURISM S.R.L.

Utilizăm datele personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților şi a selecta candidaţii adecvati pentru o poziție în cadrul S.C. SUREANU TURISM S.R.L. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de poștă electronică, telefonul, adresa, datele personale incluse în CV, detaliile privind educația şi instruirea, calificările profesionale, precum şi alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

Dacă persoana vizată interzice în mod expres gestionarea datelor sale personale, Societatea va șterge aceste date. În cazul în care candidatul nu cere ștergerea datelor, acestea din urmă, adică autobiografia (CV-ul) și datele incluse, vor fi șterse automat în termen de 1 an de la data depunerii, dacă persoana respectivă nu a candidat pentru un loc de muncă. Societatea va transmite terților CV-urile candidaților și/sau datele personale incluse în acestea numai cu acordul expres, scris și prealabil al candidatului.

 1. DACĂ SUNTEȚI UN PARTENER DE AFACERI/FURNIZOR

4.1. Pentru a ține legătura cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră  pentru a facilita comunicarea în timp real, a detaliilor relevante cu privire la relația noastră contractuală.

4.2. În vederea executarii contractului

Vă prelucram datele cu caracter personal în vederea executării contractului (care include şi acţiunile anterioare semnării acestuia) cu entitatea juridică în numele căreia acţionaţi şi pentru îndeplinirea obligaţiilor noastre legale în calitate de parte contractantă. Datele necesare sunt următoarele: denumirea companiei dvs., industria, forma juridică, adresa de facturare, numărul de telefon al companiei, codul fiscal, numărul de înregistrare în scopuri de TVA, numele reprezentantului legal, etc.

 1. DACĂ SUNTEȚI UN VIZITATOR ÎN SPAȚIILE S.C. SUREANU S.R.L.

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea clientilor, bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al S.C. SUREANU TURISM S.R.L. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum și

alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct, la solicitarea noastră, precum și

imaginile dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video.

 1. DACĂ SUNTEȚI UTILIZATOR AL SITE-URILOR NOASTRE INTERNET

6.1. Site-ul oficial al societatii este urmatorul: https://www.karlhof.ro.

Serviciul de rezervare online este asigurat prin intermediul website-ului propriu; atunci când accesați acest serviciu, termenii și condițiile care se aplică sunt cele menționate pe website. Vă sfătuim să le consultați!

6.2. Referințe și linkuri

Pagina web a Societății poate conține și linkuri care nu sunt ținute în funcțiune de către Societate, și care au doar un scop informativ pentru vizitatori. Societatea nu are nicio influență asupra conținutului sau securității paginilor web menținute de firmele partenere, deci nu își poate asuma nicio răspundere pentru vizitarea acestor pagini web. Înainte de a oferi datele Dumneavoastră sub orice formă pe o pagină web vizitată, vă rugăm să consultați politicile sau informațiile privind confidențialitatea publicate pe pagina web respectivă.

6.3. Analize, cookie-uri

Societatea utilizează instrumente analitice pentru a monitoriza paginile sale web. În cadrul acestui proces este creat un set de date și este monitorizat modul în care vizitatorii interacționează cu paginile web. La vizitarea paginii sistemul creează un cookie în scopul captării informațiilor legate de vizită (pagini vizitate, timpul petrecut pe aceste pagini, datele de navigare, ieșiri, etc.), însă aceste informații nu pot fi asociate cu identitatea vizitatorului. Acest instrument ne ajută la îmbunătățirea aspectului ergonomic al portalului nostru, formarea unei pagini web prietenoase cu utilizatorul și îmbunătățirea experienței online a vizitatorilor. Societatea nu utilizează sisteme analitice pentru a colecta informații personale. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-urile, dar vizitatorii au posibilitatea de a le șterge, sau a le respinge în mod automat. Deoarece fiecare browser este diferit, vizitatorii pot seta preferințele cu privire la cookie-uri în mod individual, folosind bara de instrumente a browserului. Este posibil ca anumite funcțiuni să fie inaccesibile pe pagina noastră web, dacă alegeți să nu acceptați cookie-uri.

6.4. Pagina Facebook/Instagram/Twitter

Atat vila, cât şi restaurantul nostru sunt prezente pe portalul comunității Facebook/Instagram/Twitter (aceeaşi pagina Facebook – @Karlhof.Sebes). Aici, clienții au posibilitatea să se informeze despre cele mai recente promoții, sa ne ofere un feedback, etc.

Prin clic pe linkul <îmi place>/<like> aflat pe pagina Facebook a Societății persoana vizată consimte la publicarea știrilor și ofertelor Societății pe pagina sa proprie Facebook.

Societatea publică pe pagina sa Facebook și imagini/filme despre o varietate de evenimente, etc… Dacă nu este vorba de înregistrarea unei mase de oameni, Societatea solicită întotdeauna consimțământul scris al persoanei vizate înainte de publicarea imaginilor.

 

 

 1. SECURITATEA, DETECTAREA SI PREVENIREA FRAUDEI

Pe teritoriul vilei, al restaurantului şi al parcării exterioare sunt amplasate camere de luat vederi. Supravegherea video este semnalată de indicatoare cu pictogramă şi text de avertizare. Scopul supravegherii video este protecția bunurilor. Este necesară paza mijloacelor de valoare mare, respectiv a bunurilor personale ale clienților, întrucât detectarea infracțiunilor, prinderea infractorilor în flagrant delict, prevenirea actelor ilegale nu pot fi asigurate pe alte căi, respectiv dovedirea lor nu se poate realiza cu alte metode. Nu monitorizăm în locuri în care ar putea conduce la încălcarea confidențialității tale (de ex. toalete). De asemenea, nu folosim imaginea înregistrată în niciun alt scop și nu efectuăm analize suplimentare asupra acesteia. Accesul la înregistrări se acordă numai pentru un grup restrâns de angajați de încredere și nu sunt partajate cu nimeni, cu excepția autorităților competente, ca probe în scopul procedurilor judiciare.

Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor şi pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. În acest scop, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terţe părţi, cum ar fi autorităţile de aplicare a legii, conform reglementărilor aplicabile în vigoare.

 1. MOTIVE JURIDICE

În acest scop trebuie să utilizăm informaţiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamaţiile, pentru investigaţiile şi respectarea reglementărilor, pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a confirma solicitările din partea organelor de drept, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege.

 

 • FURNIZAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele cu caracter personal vă sunt solicitate direct dumneavoastră, S.C. SUREANU TURISM S.R.L. vă solicită să furnizați toate categoriile de date pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu ne vom putea îndeplini activitatea specifică.

Dacă furnizați Societăţii date cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să comunicați acestora, înainte de o astfel de furnizare de date, modalitatea în care noi intenționăm să procesam datele lor cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Orice declaraţie de drept care conţine un consimţământ acordat de către un minor sub vârsta de 16 ani este valabilă numai cu acordul – sau consimţământul ulterior – al reprezentantului legal al acestuia.

 

 1. TRANSMITEREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL CĂTRE TERȚI

Deși, ca o regulă generală, noi nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terţi, Societatea își rezervă dreptul de a transmite, în cazurile prevăzute de lege, datele personale gestionate de ea către autoritățile competente, instanțele judecătorești în conformitate cu solicitările lor, chiar și fără acordul expres al persoanei vizate.

 

 1. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada de timp necesară conformării cu obligatiile legale specifice domeniului nostru de activitate sau conform termenelor de prescripţie aplicabile (de exemplu, 5 ani de la data încetării relaţiei contractuale) sau pentru respectarea obligaţiilor de arhivare impuse de legislaţia aplicabilă (de exemplu, celei specifice domeniului financiar-contabil).

 

 1. PROCEDURILE DE SECURITATE IMPLEMENTATE PENTRU A VĂ SECURIZA DATELE PERSONALE

În conformitate cu regulamentul de protecție a datelor cu caracter personal, S.C. SUREANU TURISM S.R.L. va depune toate eforturile pentru a vă proteja datele aflate în posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor măsuri rezonabile de securitate în vederea prevenirii accesării, colectării, utilizării, divulgării, copierii, modificării sau aruncării neautorizate, precum şi a altor riscuri similare.

Prin urmare:

 • Folosim sisteme și proceduri adecvate pentru a proteja și pentru a securiza datele personale pe care ni le oferiți.
 • De asemenea, folosim proceduri de securitate și restricții tehnice și fizice pentru accesarea și utilizarea datelor personale pe serverele noastre.
 • Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal în cursul activității acestuia.

Aceasta Politicaă este însoţită şi de o procedură care stabileşte măsurile tehnice şi organizatorice luate în vederea asigurării confidenţialităţii datelor şi informaţiilor precum şi pentru păstrarea în siguranţă a acestora, în cadrul activităţii curente executate de angajaţii SUREANU TURISM.

 

 • DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Aceste drepturi sunt următoarele:

 • Dreptul de a fi informat

În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, operatorul SUREANU TURISM, este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective: a) scopul în care se face prelucrarea datelor;

 1. b) informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza;
 2. c) existenţa drepturilor prevăzute de lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate; d) orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării;

*Clădirile care sunt supravegheate video vor avea, la intrare, afişat în loc vizibil, informarea privind preluarea şi stocarea de imagini.

 • Dreptul de intervenţie asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:

rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor, în special a datelor incomplete sau

inexacte;

 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori, vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri, cum ar fi:
 • dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate;
 • dacă procesarea s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră și dacă v-ați retras consimțământul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale;
 • o instanță sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu caracter personal în cauză trebuie șterse;
 • dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în mod ilegal.
 • La rândul nostru, avem dreptul să refuzăm solicitarea dumneavoastă de ștergere a datelor cu caracter personal dacă este necesar să le prelucrăm:
 • pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;
 • pentru a respecta o obligație legală de prelucrare, pentru a îndeplini o sarcină executată în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care suntem învestiţi;
 • pentru motive de interes public în domeniul sănătății publice;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță
 • Dreptul la portabilitatea datelor, vă permite să primiți datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil, sau să transmiteți aceste date unui alt operator de date.
 • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

(1) Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine retragerea/ anularea/ reevaluarea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul său ori alte asemenea aspecte.

(2) Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la al. (1), numai în următoarele situaţii:

 1. a) decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusă de persoana vizată, să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
 1. b) decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.
 • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, în cazul în care consideraţi că v-au fost încălcate. Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competenţe pentru repararea acestuia.

În România, autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt următoarele:

 • Adresă: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, România, cod poștal 010336
 • Număr de telefon (fix): 031 805 92 11 | Număr de fax: 031 805 96 02
 • Adresă de email: anspdcp@dataprotection.ro
 • Website: http://www.dataprotection.ro

 

 • PREVEDERI FINALE

(1) Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la ŞUREANU TURISM S.R.L. (în calitate de operator), la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia in cazul in care i se solicita, împreună cu confirmarea, următoarele:

 1. a) informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
 2. b) comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
 3. c) informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;

(2) Persoana vizată poate solicita de la operator toate acestea printr-o cerere întocmită în formă scrisă. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(3) Operatorul SUREANU TURISM este obligat să comunice informaţiile solicitate, în termen de 30 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (2).

Suntem onoraţi să vă asigurăm exercitarea acestor drepturi, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implică un efort disproporționat.

Data actualizarii: 16.11.2018                                                                      S.C. SUREANU TURISM S.R.L.